Image
  Η SEEMS στη "Business Day" του ΣΕΒ στις εγκαταστάσεις της "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ"

  H SEEMS έδωσε το παρόν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ", στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, στα πλαίσια της δράσης "Business Day" που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ. Σκοπός της συνάντησης ήταν να παρουσιάσουν οι συμμετέχουσες εταιρείες τις καινοτόμες λύσεις υψηλής τεχνολογίας στη βιομηχανία. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρείες: Tekmon, Satori Analytics, SEEMS, Greener than Green, Act4energy, Pobuca, Smart CV, EXMACHINA, Comidor, BIO2CHP, Dataphoria, Emphasis DigiWorld, People, e-Kinesis, Dataviva.

  Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Αμάντα Σουκουλιά, CEO της SEEMS παρουσίασε την εταιρική λύση, aRTi-D™, που έχει αναπτυχθεί 100% εντός της εταιρείας με τη χρήση αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης και της τεχνολογίας ΙοΤ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη βιομηχανία. 

     foodtech seems booth6 final    
  foodtech seems booth6 final
   

       

  Ευχαριστούμε το ΣΕΒ για την πρωτοβουλία, την "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ" για τη φιλοξενία καθώς και όλους τους συμμετέχοντες. 

      

   


        
   

   

   

   

   

   


  Βράβευση της SEEMS στο 18ο Πολυσυνέδριο "Καινοτομίας και Ανάπτυξης"

  Στις 30 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη το 18ο πολυσυνέδριο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ", μια ξεχωριστή εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και δικτύωσης μέσα από 6 θεματικές ενότητες εστιασμένες στις προπτικές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας.

  Διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο της πολιτικής, της ακαδημαϊκής-ερευνητικής κοινότητας και του παραγωγικού τομέα ανέδειξαν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τα οφέλη της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης Επιτυχημένων Μοντέλων Επιχειρηματικότητας, η Αμάντα Σουκουλιά παρουσίασε τη SEEMS PC, σαν Σύγχρονο Μοντέλο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας.

     foodtech seems booth6 final       

  foodtech seems booth6 final

   

       

  Με την ολοκλήρωση των εργασιών του πολυσυνεδρίου, η δημοσιογράφος και δημιουργός του ka-business.gr, Ραλλιώ Λεπίδου, βράβευσε τρεις γυναίκες επιχειρηματίες για την προσφορά τους στον κόσμο του επιχειρείν. Η Αμάντα Σουκουλιά παρέλαβε το βραβείο του "Επιτυχημένου Μοντέλου Επιχειρηματικότητας" από τον Πρόεδρο της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης, κ.Παναγιώτη Κετικίδη.

  Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο: https://bit.ly/3vB4Qg6

      

   


        

   


  Συμμετοχή SEEMS στην Business Day του ΣΕΒ με την ΕΥΔΑΠ

  Στο πλαίσιο της δράσης Business Day που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΣΕΒ η SEEMS καθώς και άλλες 16 νεοφυείς εταιρίες και ερευνητικά κέντρα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι, στις 6 Μαρτίου 2024, οι εταιρίες και τα ερευνητικά κέντρα απέκτησαν πλήρη εικόνα των δραστηριοτήτων της ΕΥΔΑΠ και παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προσφέροντας λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης σε επίπεδο παραγωγής αλλά και γενικότερα.  Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρείες: Tekmon, DTWISE, Pragma IOT, Satori Analytics, Seems, Rething, Kyklos Group, Greener than Green, Act4energy, ENEXAN, Linked Business, Pobuca, Bryq, ITML, Cyberscope, Flexfin, Ενεργειακό Κέντρο Ικανοτήτων.

  Η Αμάντα Σουκουλιά, Managing Partner της SEEMS παρουσίασε την εταιρική λύση, aRTi-D™, που έχει αναπτύξει η SEEMS PCμε τη χρήση αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης και της τεχνολογίας ΙοΤ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη βιομηχανία. Επιπλέον, έγιναν συζητήσεις για το πως οι τεχνολογίες που παρέχει η εταιρία μπορούν να εστιάσουν και να δώσουν λύσεις στις ανάγκες της ΕΥΔΑΠ. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο κ. Χάρης Σαχίνης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., δηλώνοντας ότι:  "Στην ΕΥΔΑΠ το νερό και η καινοτομία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους."

     foodtech seems booth6 final    
  foodtech seems booth6 final
   

       

  Ευχαριστούμε το ΣΕΒ για την πρωτοβουλία, την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για τη φιλοξενία καθώς και όλους τους συμμετέχοντες. 

      

   


        

   


  Συμμετοχή στην Έκθεση FoodTech 2023

  Cyber Tech Con2023 intro

   Για πρώτη φορά η SEEMS συμμετείχε στην έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών FOODTECH και Global Pack 2023.

  Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Νοεμβρίου 2023, στο Κέντρο εκθέσεων Metropolitan Expo. Σκοπός της FoodTech ήταν να προσελκύσει τους σημαντικότερους desicion makers της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών και να δώσει στις εταιρίες, που συμμετείχαν, τη δυνατότητα να διευρύνουν το πελατολόγιό τους.

   2nd Panel CTC 2023 SEEMS    foodtech seems booth6 final    


  foodtech seems booth6 final
   

       

  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πλατφόρμα aRTi-D™, ένα καθαρά εταιρικό προϊόν, που περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές μας, οι οποίες εστιάζουν στην ανάπτυξη λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού στη Βιομηχανία.

  Παράλληλα, καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή, με ένα μεγάλο ποσοστό επαγγελματιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εντάξουν Λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός πλέον κρίνεται απαραίτητος και αποτελεί βασικό πυρήνα για την εξέλιξη των βιομηχανικών μονάδων. Στην FoodTech είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε πελάτες και συνεργάτες μας, που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί και βλέπουν πλέον τα αποτελέσματα της χρήσης της πλατφόρμας aRTi-D™.

   

   foodtech seems booth3 final        2nd Panel CTC 2023 SEEMS1  Με χαρά διαπιστώσαμε φέτος, την αυξανόμενη ανάγκη για χρήση Λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Οι λύσεις αυτές στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγής με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Μάλιστα, η επιτυχία της SEEMS οφείλεται στο γεγονός ότι η Λύση που παρέχει υποστηρίζεται από τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης κάτι που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα.

  Ευχαριστούμε πολύ όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και μας δόθηκε να γνωριστούμε από κοντά!

    

   


        

   


  Συμμετοχή στo CyberTechCon 2023

  Cyber Tech Con2023 intro

  Το πρώτο συνέδριο, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το Cyber Security και τις υπηρεσίες Cloud στη Θεσσαλονίκη, είναι γεγονός! Το συνέδριο CyberTechCon 2023 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στο Porto Palace Hotel!Το  CyberTechCon 2023 εστίασε στις τάσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, που αφορούν καινοτόμες τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

  Παρουσιάστηκαν, ακόμη, μέτρα κυβερνοάμυνας για την ενίσχυση της κυβερνoασφάλειας των εταιρειών, καθώς και οι κυρίαρχες τάσεις στο Cloud Computing, ώστε να καταφέρει η εκάστοτε επιχείρηση να παραμείνει ανταγωνιστική, μειώνοντας στο ελάχιστο δυνατό το κόστος.

  Το συνέδριο απευθυνόταν σε στελέχη και decision makers του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, των τμημάτων IT (CTOs, CIOs, CISOs, Head of IT departments, Engineers, Risk & Compliance Managers, DPOs, etc.), στο κανάλι της Πληροφορικής και των Integrators & Vendors με λύσεις πληροφορικής.

  Η SEEMS PC. συμμετείχε στο συνέδριο με ομιλητή τον κ. Πέτρο Σουκουλιά, Co-founder & Advisory Board της SEEMS.

    

  2nd Panel CTC 2023 SEEMS    2nd Panel CTC 2023 SEEMS1