Image
  Συμμετοχή της SEEMS στο «Business Transformation Stories ΙΙΙ»

  Cyber Tech Con2023 intro

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη σε σειρά εκδήλωση «Business Transformation Stories», που διοργάνωσε το American - Hellenic Chamber of Commerce σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης. Tην εκδήλωση υποστήριξαν το Mindspark+, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το Light Hub.

  H θεματολογία επικεντρώθηκε στην ανάγκη των επιχειρήσεων για Ψηφιακό Μετασχηματισμό, ο οποίος επιβάλλεται από τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και ιδιαίτερα από την Τεχνητή Νοημοσύνη με έμφαση το ανθρώπινο δυναμικό και τις εργασιακές σχέσεις.  

  Business Transformation Stories Agenda scaled

  Στην πρώτη ενότητα της εκδήλωσης που έχει τίτλο «Digital Transformation & Artificial Intelligence», ο κ. Πέτρος Σουκουλιάς, Co-Founder & Advisory Board της SEEMS και όλοι οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν την εμπειρία τους για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και το ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων.  

  Business Transformation Stories III SEEMS2

  Στην δεύτερη ενότητα «Workplace Τransformation», πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τη δυναμική του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στο χώρο εργασίας, καθώς και οι δεξιότητες που χρειάζονται να διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης αλλά και το πώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνεργασίας, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην ενίσχυση της δέσμευσης των Εργαζομένων.  

   Business Transformation Stories III SEEMS3

  Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες!

   

        

   

   

   

   

   

   

   


  Συμμετοχή της SEEMS στην A&R Expo 2024

  Cyber Tech Con2023 intro

  Η SEEMS συμμετείχε στην 1η Έκθεση Ρομποτικής & Αυτοματισμού που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Απριλίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλων των ειδών τους αυτοματισμούς (βιομηχανικούς, τεχνολογικούς, ναυτιλιακούς, κ.ά.) όπως επίσης και όλο το φάσμα της ρομποτικής βιομηχανίας καθώς και υπηρεσίες και λύσεις Industry 4.0, ΙΙοΤ κ.ά.

  Σε αυτό το συναρπαστικό τριήμερο, η SEEMS παρουσίασε την εταιρική Λύση aRTi-D™, που έχει αναπτύξει 100% εντός της εταιρείας για ψηφιοποίηση, αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση της βιομηχανικής παραγωγικής διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο. 

  Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και το ενδιαφέρον για τις καινοτόμες τεχνολογίες μας ήταν μεγάλο. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου με χαρά διαπιστώσαμε την αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.  

   2nd Panel CTC 2023 SEEMS    foodtech seems booth6 final    
  foodtech seems booth6 final
   

        

  Ευχαριστούμε θερμά όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά!

   

        

   

   


  Η SEEMS στη "Business Day" του ΣΕΒ στις εγκαταστάσεις της "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ"

  H SEEMS έδωσε το παρόν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ", στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, στα πλαίσια της δράσης "Business Day" που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ. Σκοπός της συνάντησης ήταν να παρουσιάσουν οι συμμετέχουσες εταιρείες τις καινοτόμες λύσεις υψηλής τεχνολογίας στη βιομηχανία. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρείες: Tekmon, Satori Analytics, SEEMS, Greener than Green, Act4energy, Pobuca, Smart CV, EXMACHINA, Comidor, BIO2CHP, Dataphoria, Emphasis DigiWorld, People, e-Kinesis, Dataviva.

  Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Αμάντα Σουκουλιά, CEO της SEEMS παρουσίασε την εταιρική λύση, aRTi-D™, που έχει αναπτυχθεί 100% εντός της εταιρείας με τη χρήση αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης και της τεχνολογίας ΙοΤ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη βιομηχανία. 

     foodtech seems booth6 final    
  foodtech seems booth6 final
   

       

  Ευχαριστούμε το ΣΕΒ για την πρωτοβουλία, την "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ" για τη φιλοξενία καθώς και όλους τους συμμετέχοντες. 

      

   


        
   

   

   

   

   

   


  Βράβευση της SEEMS στο 18ο Πολυσυνέδριο "Καινοτομίας και Ανάπτυξης"

  Στις 30 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη το 18ο πολυσυνέδριο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ", μια ξεχωριστή εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και δικτύωσης μέσα από 6 θεματικές ενότητες εστιασμένες στις προπτικές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας.

  Διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο της πολιτικής, της ακαδημαϊκής-ερευνητικής κοινότητας και του παραγωγικού τομέα ανέδειξαν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τα οφέλη της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης Επιτυχημένων Μοντέλων Επιχειρηματικότητας, η Αμάντα Σουκουλιά παρουσίασε τη SEEMS PC, σαν Σύγχρονο Μοντέλο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας.

     foodtech seems booth6 final       

  foodtech seems booth6 final

   

       

  Με την ολοκλήρωση των εργασιών του πολυσυνεδρίου, η δημοσιογράφος και δημιουργός του ka-business.gr, Ραλλιώ Λεπίδου, βράβευσε τρεις γυναίκες επιχειρηματίες για την προσφορά τους στον κόσμο του επιχειρείν. Η Αμάντα Σουκουλιά παρέλαβε το βραβείο του "Επιτυχημένου Μοντέλου Επιχειρηματικότητας" από τον Πρόεδρο της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης, κ.Παναγιώτη Κετικίδη.

  Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο: https://bit.ly/3vB4Qg6

      

   


        

   


  Συμμετοχή SEEMS στην Business Day του ΣΕΒ με την ΕΥΔΑΠ

  Στο πλαίσιο της δράσης Business Day που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΣΕΒ η SEEMS καθώς και άλλες 16 νεοφυείς εταιρίες και ερευνητικά κέντρα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι, στις 6 Μαρτίου 2024, οι εταιρίες και τα ερευνητικά κέντρα απέκτησαν πλήρη εικόνα των δραστηριοτήτων της ΕΥΔΑΠ και παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προσφέροντας λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης σε επίπεδο παραγωγής αλλά και γενικότερα.  Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εταιρείες: Tekmon, DTWISE, Pragma IOT, Satori Analytics, Seems, Rething, Kyklos Group, Greener than Green, Act4energy, ENEXAN, Linked Business, Pobuca, Bryq, ITML, Cyberscope, Flexfin, Ενεργειακό Κέντρο Ικανοτήτων.

  Η Αμάντα Σουκουλιά, Managing Partner της SEEMS παρουσίασε την εταιρική λύση, aRTi-D™, που έχει αναπτύξει η SEEMS PCμε τη χρήση αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης και της τεχνολογίας ΙοΤ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη βιομηχανία. Επιπλέον, έγιναν συζητήσεις για το πως οι τεχνολογίες που παρέχει η εταιρία μπορούν να εστιάσουν και να δώσουν λύσεις στις ανάγκες της ΕΥΔΑΠ. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο κ. Χάρης Σαχίνης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., δηλώνοντας ότι:  "Στην ΕΥΔΑΠ το νερό και η καινοτομία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους."

     foodtech seems booth6 final    
  foodtech seems booth6 final
   

       

  Ευχαριστούμε το ΣΕΒ για την πρωτοβουλία, την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για τη φιλοξενία καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.