Σχετικά με εμάς

Η SEEMS ΙΚΕ είναι νεοφυής επιχείρηση στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας με προσανατολισμό στην ανάπτυξη Λύσεων ΙοΤ (Internet of Things - Διαδίκτυο των Πραγμάτων) με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης. Η SEEMS βασίζεται σε μια ομάδα εμπνευσμένων και εργατικών ερευνητών, αναπτύσσοντας προοδευτικές τεχνολογικές λύσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2017 και έχει γραφεία στην Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη.

Η Αποστολή μας

Ανάπτυξη εταιρικών προηγμένων εργαλείων λογισμικού και υλισμικού, τα οποία θα υποστηρίζουν τις βιομηχανικές μονάδες, ανεξάρτητα από τα προϊόντα τους, να υλοποιήσουν τη μετάβασή τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό (Digital Transformation).

Το Όραμά μας

Επενδύοντας στη γνώση και την καινοτομία μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας, το όραμα της SEEMS είναι να γίνει ο εξειδικευμένος εταίρος, ο οποίος θα υποστηρίξει τη βιομηχανία στην προσπάθειά της να υιοθετήσει και να εκμεταλλευτεί τα μέσα της ψηφιακής εποχής, στο πνεύμα της επανάστασης του Industry 4.0.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αλεξανδρούπολη

Ανδριανουπόλεως 27

Αλεξανδρούπολη, 68131, Ελλάδα

info@seems.gr

+302551023116

 

Θεσσαλονίκη

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης- Κτίριο Γ2

55535, Πυλαία-Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

info@seems.gr

+30 2310 365165

SEEMS

Η SEEMS είναι μια νεοφυής εταιρεία στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας με προσανατολισμό στην ανάπτυξη Λύσεων ΙοΤ (Internet of Things - Διαδίκτυο των Πραγμάτων) με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης.

Η SEEMS βασίζεται σε μια ομάδα εμπνευσμένων εξερευνητών της καινοτομίας που αναπτύσσουν προοδευτικές τεχνολογικές λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Ακολουθήστε μας

      

Φόρμα Επικοινωνίας

© 2017 SEEMS.gr.